Свіже, смачне, соковите: рецепти домашнього фруктового морозива

Зміст

Літо – час, коли нам хочеться освіжаючих смаків та легкої їжі. Тож купити морозиво – здається ідеальним варіантом. А якщо ми запропонуємо вам приготувати фруктове морозиво власноруч? Нижче ми підготували кулька простих, але надзвичайно смачних рецептів від ТМ «Ласунка», які ви можете легко приготувати вдома.

Класичне фруктове морозиво:

Інгредієнти:

  • 2 склянки свіжих фруктів (виберіть за своїм смаком: полуниці, персики, абрикоси)
  • 1/2 склянки цукру
  • 2 склянки вершків
  • 1 склянка молока

Рецепт приготування:

  1. Подрібніть фрукти на шматочки та поєднайте їх разом з цукром у блендері. Збивайте до отримання однорідної маси.
  2. Додайте вершки та молоко й продовжуйте збивати, доки суміш не стане однорідною та гладкою.
  3. Перелийте отриману суміш у зручний контейнер та відправте заморожуватись протягом 4-6 годин.
  4. Після цього дістаньте морозиво з морозильної камери, розкладіть по креманках та насолоджуйтесь!

Екзотичне мангове морозиво:

Інгредієнти:

  • 2 спілих манго
  • 1/4 склянки меду
  • 1 склянка грецького йогурту
  • 1 лимон (сік)

Рецепт приготування:

  1. Використовуючи блендер, змішайте манго, мед, грецький йогурт та сік лимона до отримання однорідної маси.
  2. Перелийте суміш у контейнер для морозива та заморожуйте протягом 6-8 годин.
  3. При подачі, можна прикрасити крижане морозиво шматочками манго або невеликими лимонними цукатами для додаткового смаку.

Морозиво з банана та полуниці:

Інгредієнти:

  • 2 спілих банани
  • 1 склянка свіжих полуниць
  • 1/4 склянки меду або кленового сиропу
  • 1 склянка грецького йогурту

Рецепт приготування:

  1. Наріжте банани на круглі шматочки, розкладіть їх на дощечку. Поруч викладіть полуницю. Та відправте все це у морозилку.
  2. Заморожуйте фрукти щонайменше 2 години.
  3. Перекладіть заморожені банани та полуниці в блендер. Додайте мед або кленовий сироп та грецький йогурт.
  4. Збивайте, поки маса не стане гладкою та однорідною.
  5. Перелийте суміш у контейнер та заморожуйте протягом 4-6 годин.
  6. При подачі, можна прикрасити морозиво шматочками свіжих полуниць або невеликими крихтами темного шоколаду.

Ці рецепти фруктового морозива – чудовий спосіб освіжити себе влітку. Вони прості у приготуванні та можуть бути адаптовані до вашого смаку з використанням улюблених фруктів. Насолоджуйтесь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *