Найкращі рецепти салату з тунцем: які інгредієнти зроблять страву оригінальною

Зміст

Консервоване філе тунця — один із найкращих інгредієнтів для салатів. Якісна риба не лише смачна, а й корисна. До того ж страви з нею смакують під час будь-якого застілля. Салат з тунцем — це оригінальна ідея сніданку, адже поєднує поживність і відмінні смакові якості. Пропонуємо розглянути кілька найкращих рецептів приготування страви.

Свіжий зелений салат

Для приготування потрібно взяти банку консервованої риби. Також свіжий салат з тунцем отримують з п’яти листів базиліку, двох огірків, 200 г улюбленого зеленого міксу, наприклад, з руколою. Подрібнені овочі та листя змішайте з рибою. Додайте олію та сіль до свого смаку. Урізноманітнити просту страву допоможе білий кунжут. Додайте половину чайної ложки цього компоненту й ретельно перемішайте все. Подавайте страву одразу ж після приготування.

Салат з тунцем та яйцем

Це багатокомпонентна ситна страва, яку можна запропонувати гостям. Що знадобиться:

  1. 3 варені яйця;
  2. банка консервованого у власному соку тунця;
  3. 200 г свіжих помідорів;
  4. 200 листового салату;
  5. фіолетова цибуля;
  6. сіль та мелений чорний перець на власний смак.

Відкрийте консервну банку, дістаньте філе риби та злийте рідину. Подрібнений тунець змішайте з порізаним листям салату, півкільцями цибулі, помідорами. Приправте оливковою олією та знову перемішайте. Яйця поріжте великими шматками. Викладіть їх на салат. За бажанням перед подаванням страву доповніть подрібненою петрушкою.

Овочевий салат з тунцем

Яскрава корисна страва, якою можна збагатити як повсякденний раціон, так і святковий стіл. Для приготування смачного салату на одну банку консервованого тунця візьміть:

  1. 200 г листя салату;
  2. огірок;
  3. 3 помідори чері;
  4. 150 г оливок без кісточок;
  5. половину однієї фіолетової цибулі;
  6. банку консервованої кукурудзи;
  7. сіль та улюблені приправи на власний смак.

Листя салату порвіть на приблизно однакові фрагменти. Змішайте у великій мисці з подрібненим тунцем, кубиками огірків, шматочками чері, оливками, кукурудзою, півкільцями цибулі. Приготуйте заправку, використовуючи оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, спеції. Ретельно перемішайте та подавайте салат до столу.

Страва з авокадо

Корисна вітамінна страва, яка урізноманітнить меню. На одну банку тунця візьміть 3 варені яйця, авокадо, половинку фіолетової цибулі, пучок листового салату, ложку лимонного соку. Для заправки знадобляться 2 столові ложки оливкової олії та спеції на власний смак. Подрібнені продукти слід перекласти в велику миску для зручного змішування. До інгредієнтів додати приготовану власноруч заправку. Салат добре перемішати та прикрасити зернами кунжуту. Тунець — особливий кулінарний компонент, що відмінно поєднується з овочами, зеленню, яйцями. Різноманіття салатів дасть змогу вибрати той, що смакує найбільше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *