Японські ножі для кухні – гарний вибір для професіонала та любителя

Зміст

Кухонний ніж – це один з найважливіших інструментів на кухні. Він дозволяє подрібнити продукти перед приготуванням чи вживанням. Якість, гострота леза, зручність ручки, а також інші параметри визначають, наскільки комфортно буде користуватися тим чи іншим ножем. Оскільки сьогодні на ринку представлено широке різноманіття кухонного начиння, то буває складно обрати певну модель. Проте, якщо асортимент магазину включає японські ножі, то можна сказати, що вибір вже зроблений. Це одні з найкращих варіантів завдяки багатьом перевагам.

Особливості ножів сантоку та накірі

Серед усього кухонного арсеналу варто виділити такі різновиди ножів, як сантоку та накірі. Вони зарекомендували себе завдяки зручності та гостроті. Тому буде актуальним більш детальний розгляд їх особливостей.

Сантоку

Цей різновид виділяється легкістю та точністю обробки. Його цінують професійні кухарі, для яких важливо ідеальне володіння інструментом та його функціональність.

Японський ніж сантоку підійде для використання і на звичайній кухні. Гостре лезо буде ідеальним для швидкої нарізки:

  • м’яса;
  • риби;
  • овочів;
  • фруктів;
  • зелені.

У якості основного матеріалу обирають високовуглецеву сталь, адже саме вона служитиме багато років та довго зберігатиме ступінь заточування завдяки високому показнику твердості.

Накірі

Японський ніж накірі має прямокутну форму. Його експлуатація виділяється менш широким призначенням. Накірі зручно використовувати при нарізці овочів та будь-якої зелені. Лезо гостре і тонке, тому такий ніж можна обирати для акуратного нарізання найтендітніших інгредієнтів, не боячись пошкодити їх форму чи структуру.

Переваги японських ножів

Основною перевагою японських ножів є гострота леза. Високий показник гостроти забезпечується завдяки односторонньому заточуванню. Тонка Грань леза дозволяє забезпечити найакуратнішу обробку продуктів з максимальною точністю. З огляду на це ножі прекрасно підходять для нарізання свіжих овочів та фруктів, рибного філе, ніжної зелені.

Особлива геометрія кожного з вище названих різновидів ножів у поєднанні з найміцнішими матеріалами та технологічним процесом заточування забезпечують можливість готувати будь-які страви з мінімальними зусиллями. А довготривалий строк експлуатації дає змогу вигідно інвестувати у кухонне начиння.

Де можна купити японські ножі високої якості

Інтернет-магазин bergner.ua пропонує широкий асортимент професійних кухонних інструментів, посуду та аксесуарів для кухні найкращої якості. Тут можна придбати усе необхідне для забезпечення зручності, точності ефективності під час приготування страв та отримати можливість підвищити свій кулінарний рівень завдяки використанню бездоганних ножів.

Замовити товари магазину можна з доставкою у будь-яке місто. А за необхідністю консультант підкаже, який інструмент буде найкращім для використання у конкретному випадку. Уся продукція є сертифікованою та має гарантію, тому можна бути абсолютно впевненим у тому, що вкладені у начиння кошти окупляться та будуть оправдані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *